torstai 31. lokakuuta 2013

Information overload


Saan kunnian suorittaa vihoviimeisen tenttini perustutkinto-opiskelijana sähköisesti. Eihän siihen mennytkään kuin n+1 vuotta, joista yhden olin virallisesti äitiyslomalla, mutta who cares! Tai itseasiassa, I care, koska jos sähköinen tenttiminen olisi ollut silloin mahdollista, olisin varmaan suorittanut äitiysloman aikana enemmänkin kuin yhden kesäyliopistossa rimaa hipoen läpäistyn verkkokurssin. Isot laivat kääntyvät hitaasti, ja yliopisto on helvetin iso ja monitahoinen laiva, jonka kääntymiseen vaikuttavat ohjausliikkeiden lisäksi tuulet, merivirtaukset, kuun asento, ja aurinkotuuli.

Tenttiin lukemisen, työkiireiden, seminaarien, esitelmien, ja muuttuvien aikataulujen loputtomassa myllerryksessä aivoni tuntuvat tilttaavan. Olen joka päivä avannut blogin ainakin viisi kertaa, aloittanut kirjoittamaan jotain, ja todennut, että ei. Ei pysty. Sillisalaattia. Ei päätä eikä häntää. Näillä fiiliksillä onkin kiva taapertaa tenttiakvaarioon ja yrittää kirjoittaa jotain järkevää aiheesta muurahaisten sosiaalinen evoluutio. Luit oikein. Muurahaisten sosiaalinen evoluutio.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

1 kommentti:

  1. Woopwoop, well done!
    (Mä oon tehnyt verkkotenttejä eri instansseille mutta en vielä yhtään modernia e-tenttiä mitä meidän laitoksella harrastetaan).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.