tiistai 28. tammikuuta 2014

Vaaleanpunaiset henkselit

Tällaiset hienot pinkit henkselit sain tänään fysioterapeutilta. Kinesioteippi on tuttua juttua nilkan kivun hoidosta. Suhtauduin siihen kieltämättä skeptisesti ennen kuin kokeilin. Mutta kun nilkasta katosi teippauksen jälkeen kahdessa päivässä turvotus, niin pakko se oli uskoa.

Fysioterapian ja kinesioteipin lisäksi keinoarsenaalissa on mukana kahvakuulailu, hieronta sekä Burana 800 mg:a. Lisäksi pitäisi varmaan teipata olohuoneen ikkunat, koska näistä 2011 asennetuista nelikerroksisista ikkunoista vetää kuin mistäkin viime vuosisadan alun hirsimökin fönstereistä. Hrrrr!

2 kommenttia:

 1. Oh noes, toivottavasti tehoaa. Melkoisen sukupuolittunutta, Käyttis saa vaan ruskeita ja mustia teippejä - missä tasa-arvo, kysynpähän vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain valita, ja tottakai valitsin pinkin! :D Intersportissa oli vain turkoosia ja mustaa teippiä, joten otin turkoosia. Kunnon tyttövärit!

   Tässä on nyt reilu kuukausi eletty näiden jumien kanssa, parit Sirdalud-kuuritkin jo vedetty, joten ei tässä onneksi mitään akuuttia hätää ole. Taidan kyllä kotikonstien lisäksi turvautua vielä johonkin selän manipulaatiohoitoon. Kerran fyssari rusautti mun selän auki niin, että luulin päässeeni taivaaseen! Se teki niin hyvää.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.