keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Lahjatoiveita

Kun vajaa 2-vuotiaalta kysyy syntymäpäivälahjatoivetta, vastaus on: "Ängi Pööks heijastin, samanlainen kuin veljellä."

Kuva: näypimeässä.fi

Kovin suureellisia toiveita ei siis ole. Tyttö leikkii mieluusti veljen kanssa samoilla leluilla: kokkaa leikkikeittiöllä, ajelee pikkuautoilla, kokoaa puista junarataa. Kaupassa hypistelee Barbie- ja My Little Pony-pakkauksia, mutta veikkaukseni on, että ehkä aikaisintaan vuoden päästä ne alkavat aidosti kiinnostaa.

Mitä siis lahjaksi 2-vuotiaalle tytölle, jonka veljellä on jo kaikkea? Angry Birds-heijastin annettiin jo tädille ostettavaksi. Piirustusvälineitä toivottiin ukilta. Mummi ja vaari tuovat Duploja (vaikkei niitä tarvittaisi enää yhtään lisää). Villahaalari olisi käytännöllinen lahja, jota kukaan ei kuitenkaan puhelinkeskustelujen perusteella halua ostaa. Eihän kukaan halua olla se tylsä täti/setä/isovanhempi, joka tuo vain vaatteita lahjaksi!

Olen miettinyt Schleichin muovisia eläinfiguureja. Tai ehkä joku kirja. Tämäkin runsaudenpula on niin first world problem, että ihan oksettaa...

2 kommenttia:

  1. Vähän samoja mietteitä tässä tuplasynttäreiden kynnyksellä. Mun tekis mieli ilmoittaa, että tänä vuonna ei osteta lahjoja. Luulen, että lapset itse olis asian kanssa tosi ok, mutta juhliin tulijat ei. Kaikki tois kuitenkin jotain. Olen toivonut, ettei yhtään lisää leluja. Kiva mutsi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tässä parin kuukauden sisällä kahdet synttärit ja sitten se lahjakinkereistä suurin, eli joulu. Ahdistaa vähän jo ajatuskin! Me tosin lähdetään etelään ennen joulua, eli ehkä siinä kuitataan lasten joululahjat, kun ei ne nyt osaa meiltä välttämättä vielä mitään odottaakaan.

      Joululahjaksi kuopukselle voitaisiin pyytää luistimia ja suksia, mutta esikoinen varmaan kaipaa niitä leluja. Päiväkodin ja isompien poikien myötä on avautunut koko tämä actionfiguurimaailma: Skylander, Lego Chima, Hämähäkkimies, ym.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.