perjantai 21. marraskuuta 2014

Kuulumisia väliajalta

Ajattelin, että jonkinlainen kooste kuluneilta 9 kk:lta (kyllä, ihan sattumaa on tämä ajanjakson pituus, vauvauutiset olisin kertonut jo edellisessä postauksessa) olisi ehkä paikallaan.

Keväästä ei kauheasti muistikuvia ole, sen verran haipakkaa oli elo. Tammikuussa liityin paikalliselle kuntosalille, ja kevään ajan kävin painonpudotusryhmässä. Tuloksia tuli, mutta valitettavasti syksyn, työmatkojen venymisen ja sairaistelujen myötä ne jäivät kyllä väliaikaisiksi.

Vuosi sitten laajennetusta perheestämme kuoli kolmen kuukauden sisään kolme koiraa. Se oli murheellista aikaa, mutta eläinrakkaina ihmisinä ei mennyt kovin kauaa, kun isovanhempien luokse mennessä kuului taas tassujen rapinaa lattialla. Ukin ja mummun perheeseen tuli heinäkuussa tällainen söpöläinen: 



Kesällä pidin työntäyteisen kevään vastapainoksi viisi viikkoa kesälomaa. Se vietettiin tiiviisti kotimaan maisemissa mökkeillen ja ihan vaan oleskellen. Sain myös elämäni ensimmäisen mehiläisenpiston ja järvisyyhyn (en suosittele kumpaakaan)!



Lapset kasvavat ja kehittyvät, heistä on jatkuvasti enemmän seuraa toisilleen, heillä on omia kavereita, omia menoja ja harrastuksia. 


Syksy on tosiaan ollut aika isojen muutosten aikaa. Vanha työpaikka jäi taakse, ja kuukauden päivät olen nyt opetellut uusia hommia. Hirvittävän mielenkiintoista, haastavaa, uusia mukavia ihmisiä, aikaisia aamuja ja myöhäisiä ihmisiä. Mies on ottanut paljon vastuuta lapsista ja kodista. Tarkoitus ei kuitenkaan ole jatkaa tätä rumbaa loputtomiin, vaan (lähi)tulevaisuudessa siintää muutto pk-seudulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.