sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Keep yourself busy

Kun suru ei ole lamaannuttavaa, on parasta täyttää päivät mieluisilla puuhilla. Eilen siis suuntasimme aamupäivällä IKEAan hakemaan mm. lisää 45 litran läpinäkyviä muovilaatikoita, jotka ovat osoittautuneet juuri täydellisen kokoisiksi meidän huushollin säilytystiloihin. Esikoinen halusi lounaan jälkeen Smålandiin leikkimään, joten meillä oli vain yksi, joskin hankalasti viihdytettävä ja jatkuvasti isoveljensä perään hinkuva taapero mukana. Saimme suoritettua täsmäshoppailumme tasan tunnissa, ja mukaan tarttui laatikoiden lisäksi pieni joulukuusi.

IKEAsta hurautimme Turun keskustaan, jonne minä ja poika jäimme kaksin. Vuorossa oli äiti-poika-laatuaikaa Lentsikoiden parissa. Kyseessä oli kauan odotettu ensimmäinen elokuvateatterivierailu, enkä tiedä kumpaa jännittti enemmän: äitiä vai poikaa. Kaikki sujui kuitenkin hyvin, poika jaksoi katsoa elokuvan hienosti, ja halusi heti tulla uudelleen. Sovittiin, että ainakin Vaahteramäen Eemeli ja Iida käydään katsomassa joululomalla.

Tänään mies antoi minun nukkua aamulla pitkään ja yllätys olikin suuri, kun nousin vihdoin kymmenen jälkeen ylös: mies oli raivannut koko alakerran ison komeron tyhjäksi. Juhlakengät, kesäkengät, kuopusta odottamaan jätetyt esikoisen vanhat ulkovaatteet, liian pienet kengät... Pinoja ja laatikoita alkoi kertyä. Päätettiin miehen kanssa pistää lasten Phil & Teds Explorerit myyntiin. Kyllähän lapset niissä vielä kulkisivat, mutta käyttö on viimeisen puoli vuotta ollut todella minimaalista. Nyt noista saa todennäköisesti vielä ihan mukavasti rahaa, ja voidaan ostaa jotkut näppärät pienet rattaat kuopukselle. (Eli jos jotakuta kiinnostaa lime-mustat Explorerit, s.postiosoite löytyy toiselta sivulta ;) ).

Iltapäivällä vietiin lapset purkamaan energiaa Lasten liikunnan ihmemaahan Kupittaalle. Minä hyppäsin samalla Helsingin junaan, jossa nyt siis tätä naputtelen (ja vihaan tätä tabletin Blogger-sovellusta, joka ei anna upottaa kuvia tekstin joukkoon, tai sitten olen kädetön idiootti). Illan vietän rakkaiden ystävien kanssa ja huomenna menen kuuntelemaan seminaaria Espooseen.

Ihan mukava viikonloppu siis, kaikesta surullisuudesta huolimatta.

2 kommenttia:

  1. Mä olen siirtynyt jo aikaa sitten käyttämään toisten osapuolien sovelluksia. Paras on tähän mennessä ollut Blogsy ja olen sen myötä siirtynyt tekemään oikeastaan kaikki kirjoitukseni tabletilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin katsoa, mitä Android-alustalle on tarjolla. Toi Blogger on kyllä niin saapas, että heitän sillä vesilintua...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.