torstai 24. lokakuuta 2013

Horror-viikko

Tämä on niitä viikkoja, joka jo sunnuntaina tuntuu kihelmöintinä vatsanpohjassa , ja torstaiaamun valjetessa harmaana tuntuu jatkuneen ainakin kolme kertaa normaalia pidempään.

Sisällöltään viikko on ollut tähän mennessä mielekäs. Maanantai meni seminaarissa Espoossa. Vaikka eksyinkin Otaniemeen, löysin paljon innostusta ja inspiraatiota keskusteluista. Maanantai-iltana tehtiin läpystä vaihto miehen kanssa, joka lähti Osloon työmatkalle. Tiistaina ja keskiviikkona pidin itse luentoja, selvisin englanninkielisestä presentaatiosta liput liehuen ja kasvatin "to do"-listaani. Mies käväisi kotona ja lähti toiselle työreissulle. Tänään vuorossa on graduseminaarin päätös ja oman gradun esittely. Loppuviikko menee tenttiin lukiessa.

Positiivinen stressi on hyvä asia. Sen avulla tekee tehokkaasti töitä, on skarppina, ja jaksaa painaa vähäisistä yöunista huolimatta. Toistaiseksi olen saanut stressin katkaistua iltaisin olemalla tekemättä yhtään mitään. Lapset ovat saaneet katsoa telkkaria ja pelata tabletilla, tiskit haisevat keittiössä, pyykkivuori ei enää mahdu koriin ja eteisessä on kilo hiekkaa.

Onneksi ensi viikon kalenteri on maanantaita lukuunottamatta täysin tyhjä! Kotona tapahtuu ryhtiliike, lapset saavat vanhempien jakamattoman huomion, ja illat kuluvat muualla kuin telkkarin ääressä.

I wish.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.