maanantai 9. syyskuuta 2013

Rauha makuuhuoneessa

Kuopus päätti yllättäen eilen, että hän on iso tyttö, eivätkä isot tytöt nuku pinnasängyssä, äidin ja isin vieressä. Niinpä muutimme peiton, tyynyn ja n+1 pehmolelua lastenhuoneeseen kerrossängyn alasänkyyn.

Mutta koska iso tyttö on (ainakin melkein) yhtä iso kuin isoveli, halusi hän nukkua yläsängyssä. Pienen väännön jälkeen tyttö kuitenkin suostui jäämään alasänkyyn.

Makuuhuoneessa on kummallisen hiljaista. Pinnasänky on edelleen meidän jalkopäässä, takapakkia odotellen. Nyt kuitenkin aion nauttia lapsettomasta makuuhuoneesta täysin rinnoin!

Mutta siihen mitä olen kaikkein eniten odottanut lapsettomassa makuuhuoneessa tarvitaan vain yksi ihminen. Nimittäin sängyssä lukemiseen! Oi, kuinka olenkin sitä kaivannut! Ihanaa kääriytyä peittoon ja ottaa hyvä kirja käteen, odottaa, että levollisuus ja uneliaisuus valtaavat mielen.

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin lapsi muutti omaan huoneeseensa ja urimne pois jo pikkusängyn. Vielä jätkä on palannut maitojunalla joka yö meidän väliimme, mutta se taitaa olla vain hyvästä. Lukeminen sängyssä on kyllä ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä esikoinen vaeltaa lähes joka yö meidän väliin, mikä ei tosiaan haittaa yhtään, harvoin edes herään yöllä siihen. Saa nähdä, koska kuopus aloittaa saman, sitten alkaa 180-senttinenkin sänky olla vähän ahdas...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.