lauantai 1. helmikuuta 2014

Carneval

Rakkaat lukijat. Tämä tässä on rigatoni alla senese. Silkkaa hiilihydraattia ja tyydyttynyttä rasvaa, eli italialaisia makkaroita, prosciuttoa, brandya, kermaa ja parmesania. Ohje Tessa Kirosin "Twelve. A Tuscan cook book":sta helmikuun, karnevaalikuukauden kohdalta.

Tämä tässä on lasi italialaista punaviiniä, Donnici Castello Svevo Rossoa. Keskihintaista, Alkon myyjän suosittelemaa. Hyvää, mausteista, sopivan hapokasta.

Tämä tässä on brookie ja bourbonvaniljajäätelöä. Silkkaa suklaata, nopeita hiilihydraatteja ja tyydyttyneitä rasvoja. Tämä jälkiruoka on kielletty Suomen ravitsemussuosituslautakunnassa ja taivaassa, koska se on niin syntisen hyvää.

Ja tämä tässä on allekirjoittaneen maha sen jälkeen, kun kaikki ylläoleva on nautittu.

Näissä tunnelmissa sujui meidän lapsivapaa ilta. Dekadenttia lauantain jatkoa, toivoo Jacaranda.

1 kommentti:

  1. Hei ei tommosia saa julkaista, kateuden viherrys ei ole mitään hentoa, vaan suorastaan raivoisan myrkynväristä :(

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.