maanantai 18. marraskuuta 2013

Tee-se-itse pussisalaatti

Jos tuot lounaasi töihin kotoa, olet varmaan tuskaillut saman ongelman parissa kuin minä. Edellisiltana tekemäsi salaatti lilluu mössönä muovipurkin pohjalla. Aamulla ei aikaa ole salaatin pilkkomiseen, joten jos haluat tuoretta salaattia lounaaksi, joudut ostamaan sitä sikahintaan kaupasta. No, tänään kuitenkin keksin ehkä ratkaisun! Tee-se-itse pussisalaatti!

(Kuvan pullat eivät liity juttuun.)

Pilkoin lempisalaattejani, tällä kertaa rucolaa, mizunaa ja jäävuorisalaattia, minigrippusseihin. Tosin nämä versiot ovat IKEAsta ja mielestäni hinta-laatusuhteeltaan ylivertaisia. Toiseen pussiin tuli terttukirsikkatomaatteja, avokado, omena ja viinirypäleitä. Kolmanteen pussiin fetajuuston jämät. Vaikkei meillä töissä ole kummoinenkaan kahvitila, saa siellä sentään vihannekset pilkottua.

Pussit aion säilöä yön yli jääkaapissa. Raportoin huomenna tulokset. (Kunhan muistan nakata pussit jääkaapista laukkuun aamulla.)

2 kommenttia:

  1. Seuraava paneutumisen aste onkin sitten "Mason Jar Salad".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli heti pakko googlata! :D Ihan mielenkiintoiselta näyttää, tosin hiukan pisti mietityttämään, että ihanko todella salaatti säilyy purkissa jääkaapissa neljä päivää?

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.