torstai 25. heinäkuuta 2013

Vaatekaapin hullunmylly

Palasin hoitovapaalta töihin tammikuussa. Kaksi raskautta neljässä vuodessa näkyi vaatekaapissa. Vartalonmuutosten myötä vanhat vaatteet istuivat huonosti, eivätkä raskaus- ja imetysvaatteetkaan olleet enää pop töihinpaluun myötä. Kotihoidontuella ei paljoa vaatteita ostettu varastoon, joten ensimmäinen palkkapäivä oli kuin joulu ja synttärit yhtä aikaa! Viimeiset puoli vuotta on mennyt selatessa erinäisiä nettiputiikkeja. En ennen tajunnut, mikä niissä olikaan autuaaksi tekevää, ennen kuin sain kaksi lasta ja kokopäivätyön. Laiska ja mukavuudenhaluinen minäni kiittää shoppailun helppoudesta, kukkaroni ja vaatekaappini sen sijaan eivät.

Viime viikolla postiin tupsahti viimeisin paketti, ja sen myötä totesin, että nyt riittää vähäksi aikaa. Ryhdyn ostoslakkoon. Se kestää siihen saakka, että saan seulottua vaatekaappini (2 kpl:tta). Alusvaatteita ja sukkia voin ostaa, sekä juoksulenkkarit. Lähtötilanne on tämä:








Vaatekaappien mylläys olisi edessä muutenkin, sillä tarkoituksena olisi hankkia makuuhuoneisiin kaksi isoa, liukuovellista vaatekaappia lisää. Raportoin projektin etenemisestä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.