tiistai 17. syyskuuta 2013

Sairaspäivien puuhia

Tänään on esikoisen vuoro olla kuumeessa. Lisäksi kuopus ilmoitti aamulla, että korvassa on kärpänen. Edessä on siis reissu Mehiläiseen. Iltapäivän lääkärikäyntiä ennen piti saada tunnit jotenkin kulumaan.

Oktonauttien ohella tabletti on ollut kovassa käytössä. Angry Birdsit alkavat olla so 2012, nyt lapset ovat innostuneet erilaisista Lego-peleistä. Ne miellyttävät vanhempiakin: sisältö on alle kouluikäisille sopivaa, pulmat ikätasoisia, mutta sopivan haastavia. Legon poliisipeli teki poikaan niin suuren vaikutuksen, että unelma-ammatti vaihtui palomiehestä poliisiksi. :)

Ihan koko päivää ei olla vietetty eri kokoisten ruutujen äärellä. Aamupäivällä maalattiin ja piirrettiin.

Vielä ei lasten keskittyminen riitä kovin pitkäjänteiseen taiteiluun, joten varsinaista maalaamista harrastettiin ehkä vartti. Siinäkin ajassa ehtii syntyä sellainen sotku, että sitä siivottiin toiset 15 minuuttia.

Kolmas sairaspäivien suosikki on junarataleikki, jossa äiti pääsee toteuttamaan sisäisen lapsensa toiveita. Meillä ei koskaan lapsuudessa ollut varaa ostaa Brion puista junarataa. Puutetta on kompensoitu omien lasten kohdalla oikein urakalla ja nyt radan osia on niin paljon, että niillä saa rakennettua koko lastenhuoneen lattian täyttävän radan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.