keskiviikko 7. elokuuta 2013

Pelit ja vehkeet

Meidän vanha imurimme oli 50 €:n ostos Citymarketista. Ihan ok, mutta loppuvaiheessa melko tehoton eteisen 100 kilon hiekkakuormaa ja kissankarvoja vastaan. Muutosta lähtien olen puhunut uuden imurin ostosta, ja nyt mies toteutti sen.

Ensin haaveilin Dysonista, koska "kaikilla on Dyson". Sitten aloin tehdä vähän vertailuja ja lukea käyttäjäkommentteja, enkä enää ollutkaan niin varma ko. merkin ylivoimaisuudesta. Eniten mietitytti äänitaso, enkä myöskään vakuuttunut pölypussittomuudesta. Jonnekin ne roskat on imurin uumenista kipattava, ja koska olen laiska, ei ajatus säiliön jatkuvasta tyhjentämisestä oikein houkuttanut. Siispä siirryin etsimään hiljaista ja tehokasta imuria. Mies lopulta löysi Electroluxin UltraOne pölynimurin, jolla oli Allergia- ja astmaliiton hyväksyntä. Perjantaina se kotiutui.

Mikä yhdistää kaiken ikäisiä ja kokoisia miehiä? Viehtymys uusiin laitteisiin. Meillä on nyt hämmästyttävän puhtaat lattiat alakerrassa, koska poika on halunnut imuroida uudella hienolla imurillaaN (se on hänen, koska kaikki uudet laitteet ovat aluksi hänen) joka ilta. Minä en ole saanut vielä kokeilla imuria, mikä ei toisaalta ole yhtään haitannut. ;)






3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei ole, ei! :) Eilen poika imuroi lastenhuoneen. Ilmeisesti kolmen päivän imurointi sai kiintiön täyttymään, koska viime yönä poika kömpi itkien mun viereen sänkyyn ja sanoi: "Äiti, mä en jaksa enää imuroida!" :D

      Poista
  2. Meillä on ollut viiden vuoden yhteiselon aikana ainakin kolme imuria - ja siis malliesimerkki perheestä, jossa ei kannata ostaa halpaa (ainakaan imuria), kun on kaksi helvetisti hiekkaa mukanaan kuljettavaa koiraa ja muksut. Ne Hooverit ja halpis-Voltat on hajoilleet, joten ostettiin nyt Dyson, joka kieltämättä pitää vähän meteliä mutta on kyllä imuteholtaan aika mainio.

    (Varma keski-ikäisyyden merkki kirjoitella omakohtaisia imuriarvioita sunnuntaiaamuna kun kaikki muut on vielä Flow-jatkoilla).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.