perjantai 21. helmikuuta 2014

Hiihtolomahommia

Tämä postaus kuuluisi mennä niin, että hehkuttaisin, kuinka ollaan oltu niin aktiivisia, ja on ollut tosi kivaa, ja niin lapset kuin aikuisetkin on nauttineet yhteisestä laatuajasta.

Siis oikeasti ollaan möllötetty kotona ihan samalla tavalla kuin alkuviikostakin. Lapset ovat katsoneet telkkarista Oktonautteja repeatilla, pelanneet tabletilla ja äiti on koomaillut ja yrittänyt saada jotain kotihommiakin tehtyä, ettei menisi ihan laiskotteluksi koko miniloma. Lapsilla on riesanaan aavistus taudin rippeitä, eikä mulla ole aikomustakaan lähteä imuroimaan meille influenssaa mistään pöpöpesästä, kuten HopLopista tai kylpylästä!

Sen verran on kuitenkin kevättä rinnassa, että pakkasin joulukoristeet pois. Heihei! Olen tänä vuonna ihan oikeasti ajoissa, koska viime vuonna pääsiäinen kolkutteli jo ovella, ennen kuin havahduin, että punaiset verhot ovat vähän last season...

Lisäksi tänään istutimme lasten kanssa chilejä ja muita siemeniä itämään.


Niin, ja vihdoin pääsin kokeilemaan jo kauan testilistalla ollutta pateleipää. Boostasin sitä kaura-spelttijauhoilla sekä täysjyvävehnäjauhoilla. Hyvää tuli!


2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu (kertomaan olemassaolostasi :D)!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Sulle olisi haaste blogissani ;)

    http://ainalahellani.blogspot.fi/2014/05/haaste.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.